Όρθιος στον Πύργο ο Πανμοβριακός

Ο Πανμοβριακός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο σημερινό φιλικό με τον ιστορικό Πανηλειακό, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Η ομάδα του Ντίνου Σπυρόπουλου προηγήθηκε στο 55΄ με κοντινό σουτ του Χριστόπουλου και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 90΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πλαστουργού, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Το πρώτο ημίχρονο, δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Στην επανάληψη, αρχικά υπήρξε στο 46' ένα πλασέ του Πλαστουργού από καλή θέση, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, που έδιωξε πριν τη γραμμή ο Γρ. Νιφορόπουλος, ενώ στο 56' σε επίθεση των φιλοξενούμενων ο Ν. Σουρανής γύρισε για τον Χριστόπουλο ο οποίος έκανε με πλασέ το 0-1.

Στο 62' κοντινό πλασέ του Χατζηστάμου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 90' σε ανατροπή του Πλαστουργού δόθηκε πέναλτι, που το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος  για το 1-1.

Πανηλειακός (Γ. Λαγός): Καπετανάκης, Καμβύσης, Νικολόπουλος, Μπουρνέλης, Μπουτσικάκης, Παλιάτσας, Σταθάτος, Κωνσταντακόπουλος, Παναγόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, (στο β' μέρος και οι, Καρακίτσος, Τσίγκρηλας, Γιαννακόπουλος, Χατζηστάμου, Καταβάτης, Πλαστουργός, Πρέντι, Μπαρμπαρούσης, Αρβανίτης, Βουργουντζής, Δοξάκης – υπό δοκιμή).

Πανμοβριακός (Ντ. Σπυρόπουλος): Καραμανλής, Κάτσενος, Κοκκίνης, Διακάτος, Αποστολόπουλος, Γρ. Νιφορόπουλος, Π. Νιφορόπουλος, Παπαγεωργακόπουλος, Πυρρής, Λιάκος, Καλογερόπουλος. Στο β' μέρος έπαιξαν και οι Γραμματικόπουλος, Ν.Σουρανής, Π.Χριστόπουλος, Α.Σουρανής, Β.Χριστόπουλος, Λιάκος, Κουλούρης, Μπακάλης.

patragoal.gr