Στα "μαύρα" πάλι η Πάτρα - "Έφυγε" από τη ζωή η Παιδοψυχίατρος Αγγελική Κατριβάνου - Σοκ στην επιστημονική κοινότητα - Πώς την αποχαιρετούν φίλοι και συνάδελφοι

σε ηλικία 52 ετών

Σοκ στην επιστημονική κοινότητα προκάλεσε ο θάνατος της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Παιδοψυχιατρικής, Αγγελικής Κατριβάνου, σε ηλικία 52 ετών.

Ο 52χρονη υπηρετούσε στην Παιδοψυχιατρική Μονάδα Ψυχιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών. Υπήρξε μια εξαίρετη επιστήμονας και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, με αγάπη στα παιδιά, όπως αναφέρουν φίλοι και συνάδελφοί της. 

Εχασε πριν από λίγο τη γενναία μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένειά της και το άκουσμα του θανάτου του προκάλεσε συγκίνηση στην ιατρική κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών, στο ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια» όπου υπηρετούσε αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Μερικά από τα μηνύματα για τον θάνατο της 52χρονης:

"Μόλις πληροφορήθηκα τον θάνατο μιας εξαιρετικής γυναίκας, μάνας και επιστήμονα. Έφυγε από την ζωή η Ιατρός Αγγελίνα Κατριβάνου. Καλό παράδεισο. Έδωσε μια άνιση μάχη και νικήθηκε. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της"¨, έγραψε η Ροδία Κ. Καραμπελιά.

Αγγελινική Νικολοπούλου: Πρόσφερε πολλά μέσω της επιστήμης της!!! Ο Θεός να την αναπαύσει

Αθηνά Χρυσανθοπούλου: ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΉ!! αγαπημένη συμφοιτητρια και φίλη!!! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ! Εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στις κόρες και στο σύζυγο!

 

Διαβάστε επίσης