Πάτρα: Απύθμενη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του 52χρονου εκπαιδευτικού Ηλία Κατσαούνου - Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον άνθρωπο που αγαπούσε τόσο πολύ όλα τα παιδιά! Συγκινητικά τα μηνύματα

στο facebook

"Πάγωσε" η τοπική κοινωνία της Πάτρας, από τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του εκπαιδευτικού και διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών Ηλία Κατσαούνου, μόλις στα 52 του χρόνια.

Ο εκλιπών, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον τόπο καταγωγής του και "έσβησε" από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας είναι συντεντριμμένη. Οι φίλοι και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα είναι πια μαζί τους. Το ίδιο και οι γονείς των μαθητών του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Ψαροφάι), στο οποίο υπηρέτησε για χρόνια, από τη θέση του Διευθυντή με αξιοπρέπεια, πολλή δουλειά και αγάπη για τα παιδιά.  

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 11πμ από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. 

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 52χρονος ήταν λάτρης του αθλητισμού και ενεργός στους δρομείς υγείας.

Μερικά από τα συγκινητικά μηνύματα φίλων και συναδέλφων του 52χρονου: 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ

Τελικά πολύ γκρίζο το τελευταίο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο… 
Έτσι θέλησε…Έφυγες νωρίς φίλε Ηλία, ήσουν τόσο αληθινός, τόσο ειλικρινής, τόσο χαμογελαστός με το ιδιαίτερο χιούμορ και τα αστεία στην παρέα μας. Δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ, τόσα χρόνια μαζί σχεδόν κάθε μέρα, δεκαετίες, δεν μας άφηνες ποτέ να πλήττουμε… έχεις ριζώσει στη καρδιάς μας, θα φωλιάζεις για πάντα στην σκέψη μας.

ΓΙΟΥΛΑ ΓΩΓΟΥ

Καλέ μου φίλε….
Ilias Katsaounos/ Διευθυντής 53 ου Δ.Σ.Πατρών ,μόλις στα 52 του χρόνια.
Ηλία μου το δυσάρεστο νέο έτρεξε και έτρεξε γρήγορα , έμαθα το δυσάρεστο γεγονός και ειλικρινά συγκλονίστηκα , δεν βγαίνουν λόγια τούτη τη δύσκολη ώρα και αν βγαίνουν με κόπο απ' το στόμα μου είναι φτωχά για να εκφράσουν τα συναισθήματα που πλημμυρίζουν την ψυχή μου , να έχεις καλό ταξίδι , καλό παράδεισο . Εκεί ψηλά δεν υπάρχει πόνος, μόνο ατέλειωτη χαρά. Θα μας λείψεις .Ξέρεις δεν υπάρχει θάνατος , οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις, αν τους θυμάσαι, θα είναι πάντα μαζί μας και εσύ φίλε μου θα είσαι δίπλα μας στην συνέχεια της ζωής μας γιατί θα σε θυμόμαστε και πάντα θα μας συμβουλεύεις ….
Σε αυτή τη Ζωή..είμαστε όλοι περαστικοί... επισκέπτες...
Μαζί μας δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα..
Πίσω μας όμως... μπορούμε να αφήσουμε πολλά!!
Και εσύ αγαπητέ μας φίλε άφησες την αγάπη σου , την καλοσύνη σου , την ευγένεια σου , το αστείρευτο χιούμορ σου ,το καλό λόγο για όλους ..ήσουν αντικειμενικός και δίκαιος. ....κρίμα στην εκπαιδευτική κοινότητα για την απώλεια ενός αξιόλογου δασκάλου , αξιόλογου συνάδελφου, αξιόλογου Διευθυντή , σ΄ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία που είχαμε 5 χρόνια...
Δεν ξεχνιούνται Ηλία μου...... 
Κουράγιο στην οικογένεια σου ,στην Μαρία σου , τα παιδιά σου που τόσο λάτρευες .....γιατί να τους δώσεις τόσο πόνο? 
Καλό Ταξίδι Αγαπητέ Φίλε Ηλία…

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ

ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ..
νοιώθεις να σου ξεριζώνουν την καρδιά,
νοιώθεις να φεύγει η γη κάτω απ' τα πόδια σου,
μοιάζει να σταματά ο κόσμος για μια στιγμή,
αλλάζεις τα χρώματα της ψυχής σου,
μ' ένα τόνο θλιβερό. Της μοναξιάς της καρδιάς.
Φίλε ΗΛΙΑ φωλιάζεις μονάχα στην καρδιά μας 
Κι ακόμα βαθύτερα.


Alexandra Papastavrou 

Χάθηκε ένας υπέροχος δάσκαλος και άνθρωπος. Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο!


Katrin Vasilogamvrou 

Από τους καλύτερους ανθρώπους που γνώρισα ως τώρα στην εκπαίδευση.Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη...Καλό παράδεισο...


Θωμας Ντουλιας 

Λυπάμαι πολύ για τον απροσδόκητο θάνατο του φίλου, συνάδελφου και συμπατριώτη Ηλία Κατσαουνο. Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ 

Απιστευτο! Κριμα,πολυ κριμα,για τον απροσμενο χαμο του φιλου και συναδελφου, Ηλια Καλο ταξιδι,φιλε!Τα θερμα μου συλλυπητηρια στους αγαπημενους σου και κουραγιο!
 

Διαβάστε επίσης