Δυτική Αχαΐα: Σοβαρά τα προβλήματα στη Λακκόπετρα από την ισχυρή βροχόπτωση – Πλημμύρισαν δρόμοι, κόπηκε το νερό - ΦΩΤΟ

Αποκατάσταση της βλάβης σήμερα

Στη Λακκόπετρα σημειώθηκε ο κύριος όγκος των προβλημάτων από τη χθεσινή έντονη βροχόπτωση που έπληξε και τη δυτική Αχαΐα. Όπως γράψαμε και χθες, πολλές καλλιέργειες αλλά και δρόμοι στο χωριό, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες μετατράπηκαν σε λίμνες.

Στο μεταξύ πρόβλημα δημιουργήθηκε και με το πόσιμο νερό. Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΔ, προέκυψε στον αγωγό ύδρευσης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Σήμερα, όπως μεταφέρει η διοίκηση της ΔΕΥΑΔ έχει επέλθει πλήρης αποκατάσταση. Όπως επίσης, αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα και στις υπόλοιπες περιοχές του δήμου. 

«Στις 10:50 σήμερα το πρωί Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, η βλάβη που είχε εντοπιστεί στον καταθλιπτικό αγωγό τροφοδοσίας της δεξαμενής στην Λακκόπετρα αποκαταστάθηκε από συνεργείο της ΔΕΥΑ Δυμαίων.

Η υδροδότηση του χωριού σταδιακά θα επανέλθει μέσα στις επόμενες ώρες. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους για την αναστάτωση που προκλήθηκε και να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την κατανόηση σας.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση του στο ζήτημα που προκέκυψε τον κ. Αθανάσιο Πυρρή, Γενικό Γραμματέα του Δήμου μας, καθώς και τους ιδιώτες συνεργάτες της ΔΕΥΑ Δυμαίων Δημήτρη Τσάκωνα και Κώστα Σέρμπο για την εργασία τους προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη”, η ενημέρωση του αντιδημάρχου Βασίλη Γκοτσόπουλου.

Διαβάστε επίσης