ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας: "Στην Ιθάκη δεν θα φτάσεις ποτέ..."

ανακοίνωση

H ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας σημείωσε για το διάγγελμα του Πρωθυπουργού από την Ιθάκη:


"Με την χώρα καθημαγμένη, αναξιοπρεπή και εξευτελισμένη, οικονομικά, ηθικά, κοινωνικά, υποδεχόμαστε σήμερα τη "νέα εποχή" την "μεταμνημονιακή εποχή" 
Είναι πάντως η σημερινή, μια μέρα χαράς και εορτασμών.  Για την κυβέρνηση για τους βολεμένους μετακλητούς αφισοκολλητές και για κάποιους άλλους που έχουν σαν αγαπημένο τους έδεσμα το σανό. 
Για όλους όμως εμάς, είναι μια μέρα θρήνου και περισυλλογής.  Όχι μόνο γιατί οι νεκροί στο Μάτι  είναι ακόμη ζεστοί και αδικαίωτοι, αλλά ούτε για την "αριστερή" αναλγησία της Δούρου του Πολάκη του Toσκα και των άλλων εθνοπατέρων.  Θρηνούμε γιατί στο εξής δεν θα μας δανείζουν οι εταίροι με χαμηλό επιτόκιο, με αντάλλαγμα κάποιες αυτονόητες μεταρρυθμίσεις αλλά οι "ανάλγητες" και κακές αγορές και αυτό - αν είμαστε τυχεροί - με απαγορευτικά επιτόκια.
Όπως  και να 'ναι αγαπητέ πρωθυπουργέ  στην Ιθάκη δεν θα φτάσεις ποτέ. Θα πνιγείς στον "πηγαιμό" από τα κύματα της ανυποληψίας σου. Η "Σκύλλα" θα σας κατασπαράξει και η "Χάρυβδις" θα σας καταποντίσει. Όσο καλά κι αν δεθείς στο κατάρτι του κατεστραμμένου σου πλοίου δεν θα καταφέρεις  να διασωθείς"

 

Διαβάστε επίσης