Έχασε την ακοή της όταν ήταν 18 χρονών. 11 χρόνια μετά κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Τα είχε παρατήσει όλα όταν έχασε την ακοή της στην ηλικία των 18 χρονών. Τώρα, στέκεται και πάλι στα πόδια και κάνει αυτό που αγαπά, τραγουδά σε μεγάλη σκηνή!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του America’s Got Talent παρακολούθησε το κοινό στην Αμερική. Το τάλεντ σόου εκτός από φαντασμαγορικά θεάματα Τέχνης, παραδίδει και πολύ σημαντικά μαθήματα ζωής και το καλύτερο παράδειγμα είναι η ιστορία της Mandy Harvey.

Η Mandy Harvey έχασε ολοκληρωτικά την ακοή της όταν ήταν 18 χρονών.Πάσχει από διαταραχή συνδετικού ιστού με αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή στη ζωή της αρρώστησε, αυτό την έκανε να μη λειτουργεί σωστά το νευρικό της σύστημα και σταδιακά να χάσει την ακοή της.

Από τη στιγμή που η 29χρονη δεν μπόρεσε να ακούσει τη φωνή της, παράτησε το μέχρι τότε πάθος της, το τραγούδι. Έντεκα χρόνια μετά όμως αποφάσισε να μην τα παρατήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της και να κάνει αυτό που αγαπά ενώπιον της απαιτητικής κριτικής επιτροπής του America’s Got Talentκαι μάλιστα σε μια τόσο μεγάλη σκηνή.

Στη σκηνή μαζί της βρισκόταν και διερμηνέας που μετέφερε στη νοηματική γλώσσα τις ερωτήσεις των κριτών. Η νεαρή ερμήνευσε ένα δικό της τραγούδι με τον τίτλο «Try» και έπαιξε τη μουσική με ουκουλέλε (μικρή κιθάρα). Μάλιστα, έβγαλε τα παπούτσια της προκειμένου να νιώθει καλύτερα τις δονήσεις που κάνει η φωνή και η μουσική της.

Το κοινό σηκώνεται στο τέλος και την καταχειροκροτεί ενώ ο Simon Cowell, ο πιο αυστηρός κριτής, τής είπε: «Αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν απλά απίστευτο. Και για αυτό που σου είπα τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεσαι διερμηνέα για να το καταλάβεις!».

H Mandy Harvey πήρε τέσσερα «ναι» και πέρασε δικαίως στην επόμενα φάση του τάλεντ σόου.

 

newsit.gr