Το Τατουάζ: Τα πάνω κάτω στον 2ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς!

Μία από τις πιο δυνατές ιστορίες του «Tατουάζ» ήταν αυτή του Ορφέα, που θα μας απασχολήσει έντονα στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς του Alpha τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα» ο αδερφικός φίλος του Αλέξανδρου, που έζησε τον εφιάλτη εξαιτίας της μητέρας του, αν και βρήκε παρηγοριά στη ζεστή αγκαλιά της Μάρθας, ποτέ δεν ξεπέρασε τις εφιαλτικές παιδικές μνήμες του, που πάντα τον στοίχειωναν. Αντιθέτως, με το πέρασμα του χρόνου η εύθραυστη ψυχολογία του χειροτέρεψε...

Άρχισε να μισεί θανάσιμα όλες τις γυναίκες που απατούν τους άντρες τους, επηρεασμένος από την τραγική ιστορία των γονιών το"». Οι προσπάθειες του να συγκρατήσει την παρόρμηση του να τιμωρήσει αυτές τις γυναίκες απέτυχαν και άρχισε να τις δολοφονεί με φρικτό τρόπο. Μετατράπηκε λοιπόν σε σίριαλ κίλερ, με διπλή ζωή. 

Ενώ είναι φαινομενικά ένας άνθρωπος της διπλανής πόρτας, που αγαπά τη γυναίκα του και τους φίλους του, κρύβει μια πολύ σκοτεινή πλευρά, αυτή του «Γενάρη», όπως συστήνεται ο ίδιος στις Αρχές μέσα από τα γράμματα που στέλνει.

Στο στόχαστρο η Άννα

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει εντελώς όταν έβαλε στο στόχαστρο και την Άννα. Αδιαφορώντας για το ότι είναι ή γυναίκα που αγαπά ο κολλητός του, έφτασε πολλές φορές στο σημείο να τη σκοτώσει. Μάλιστα η εμμονή του με την «ηθική» της παραξένεψε και τη σύζυγο του, την Ελένη. Η κοπέλα, ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Ο Ορφέας, του στάθηκε όσο λίγοι και τον παντρεύτηκε, με στόχο να δημιουργήσουν οικογένεια. Εξάλλου μόνο έτσι πίστεψε και ο ίδιος ότι θα καταφέρει να θάψει τα φονικά του ένστικτα. 

Δυστυχώς όμως η απώλεια ίου μωρού τους έβγαλε ξανά στην επιφάνεια τη... φονική του πλευρά. Άρχισε να κατηγορεί την Ελένη ότι -δεν πρόσεχε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οι εντάσεις και οι καβγάδες ξέφυγαν και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό. Σε απόγνωση, ο Ορφέας προσπάθησε να της ζητήσει να του δώσει μια ευκαιρία, αυτή όμως αρνήθηκε. Τότε του έγινε εμμονή ότι υπάρχει ήδη κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της, θεωρώντας μάλιστα πως πρόκειται για έναν παλιό συμφοιτητής της, με τον οποίο είχε επαφές τελευταία.

Σοκ για την οικογένεια Μελά

Στο μεγάλο φινάλε είδαμε τον Ορφέα εκτός ελέγχου, να απάγει την Ελένη και στη συνέχεια να τη μαχαιρώνει. Ωστόσο δεν ξέρουμε ακόμα αν η κοπέλα τελικά ξεψύχησε στα χέρια του... Το σίγουρο είναι ότι ο Ορφέας μετρά αντίστροφα. Όταν πια αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, η οικογένεια Μελά θα κλονιστεί συθέμελα. Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Και την ώρα της σύλληψης ούτε η Μάρθα (που ποτέ δεν τον ξεχώρισε από τα παιδιά της) θα μπορέσει να τον δικαιολογήσει ύστερα από όσα έκανε στην κόρη της.

Ρόλος - κλειδί για Τατιάνα και Τόνια

Δύο γυναίκες «ενοχλούν» ιδιαίτερα με την παρουσία τους τον Ορφέα. Είναι η ψυχίατρος που τον παρακολουθεί, η Τόνια και η αστυνόμος Τατιάνα, λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση του «Γενάρη». Από την πρώτη στιγμή θέλησε να τους ρίξει στάχτη στα μάτια, για να μην τον αντιληφθούν. Ωστόσο η Τόνια στο τελευταίο επεισόδιο κατάλαβε την αληθινή του ταυτότητα. Τώρα στόχος της είναι να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη, σε συνεργασία με την Τατιάνα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ