Το τατουάζ πρόδωσε τον ληστή με το... εσώρουχο για μάσκα!

 

Φορώντας ένα... εσώρουχο στο πρόσωπο για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του και κραδαίνοντας ένα μαχαίρι είχε σπείρει τον τρόμο σε ένα κατάστημα του Ηρακλείου ένας νεαρός ληστής, όμως προδόθηκε από το χαρακτηριστικό τατουάζ στον σβέρκο του που κατέγραψαν οι κάμερες!

Ο δράστης είχε εισβάλει σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Γιόφυρου και είχε αρπάξει 720 ευρώ. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν διαπιστώσει από τα πλάνα ότι κάτω από το... μποξεράκι που χρησιμοποιούσε ως μάσκα ο νεαρός είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στον αυχένα. Στην ταυτοποίησή του βοήθησε και η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα με την οποία διέφυγε, που επίσης καταγράφηκε στο οπτικό υλικό.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν έναν 25χρονο από την Αλικαρνασσό, τον οποίο έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση και, όταν «έδεσαν» τα στοιχεία, τον συνέλαβαν χωρίς αντίσταση. Στην αυλή του βρέθηκε και η μοτοσικλέτα η οποία κατασχέθηκε. Σύμφωνα με την «Πατρίς», ο 25χρονος ομολόγησε τη ληστεία και παρέδωσε 450 ευρώ από τα χρήματα που είχε αρπάξει.
 

Διαβάστε επίσης