Καυγάς άνευ προηγουμένου στο Instagram της Μενεγάκη για ένα… φόρεμα

«Σφαγή» χωρίς προηγούμενο στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη για το... φόρεμα που φόρεσε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη είναι fashion icon και πρότυπο για πολλές γυναίκες που την «αντιγράφουν» με την καλή έννοια και παίρνουν ιδέες από εκείνη.

Κάποια στιγμή ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Τότε μια follower της, την ρωτούσε από πού θα μπορούσε να το πάρει κτλ, για να της απαντήσει μια άλλη: «Εσένα τα ρούχα που φοράει η Ελένη σε μάραναν! Λες κι άμα τα φορέσεις της έμοιασες! Ούτε στο πορτοφόλι θα της μοιάσεις ούτε στην εμφάνιση! Εκαστος είναι διαφορετικός! Τι τη μιμείσαι; Φόρεσε ό,τι σου ταιριάζει με δική σου επιλογή! Δηλαδή άμα δεν την έβλεπες θα ’σουν γδυτή;»

Η πρόκληση δεν έμεινε αναπάντητη: «Σου είπε κανείς ότι θέλω να της μοιάσω; Ξέρεις εσύ το δικό μου πορτοφόλι;» απάντησε η θιγμένη follower, η οποία συνέχισε: «Αν κλαίγεσαι για λεφτά στείλε μου στο ίνμποξ έναν λογαριασμό να σου στείλω χρήματα. Σταμάτα τη μίρλα και τη μιζέρια, όλα φτιάχνονται. Εγώ δεν έχω προβλήματα, το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι πού θα πάω για ψώνια. Και ευτυχώς για μένα που υπάρχει η Ελένη και με βοηθάει πού θα πάω κάθε μέρα για ψώνια. Τι κάνουμε κι εμείς οι πλούσιες... με αυτά τρωγόμαστε κάθε μέρα! Εσείς, οι καημένες φτωχές, μιζεριάζετε και κράζετε εμάς όλη μέρα. Γι’ αυτό σου λέω, στείλε μου λογαριασμό και θα πω στον πατέρα μου να σε φτιάξει κάπως και εσένα καημενούλα μου».

Διαβάστε επίσης