Λιμάνι Πάτρας: Δείτε την ειδική κατασκευή που είχε κρύψει τους αλλοδαπούς μέσα σε ... καρπούζια - Συνελήφθησαν τρία άτομα και ο διακινητής - ΦΩΤΟ

ειδική κρυψώνα με παλέτες

Τις  μεσημβρινές ώρες της 18-07-2018, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας προέβησαν στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών καθώς και του 44χρονου αλλοδαπού διακινητή τους.

 Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε φορτηγό όχημα – ψυγείο (τράκτορας/ επικαθήμενο) που οδηγούσε ο 44χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του φορτίου, το οποίο αποτελείτο από παλέτες με καρπούζια, τρεις (03) αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, προκειμένου ο ανωτέρω να τους μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 44χρονου.   (επισυνάπτονται φωτογραφίες).

«Σύλληψη αλλοδαπού»

2. Στη σύλληψη ενός 64χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της 18-07-2018, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μαζί με στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα καταχωρημένα ως κλαπέντα – υπεξαιρεθέντα – απωλεσθέντα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

 

 

Διαβάστε επίσης