Μέριμνα: «Ταξίδι στις αναμνήσεις.....Βίρα τις άγκυρες για νέες περιηγήσεις...»

εκδηλωση με μουσικοθεατρικά δρώμενα

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε καλοκαιρινή εκδήλωση για τους εκπαιδευόμενους του Κέντρου στον προαύλιο χώρο του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση "Η ΜΕΡΙΜΝΑ" στο Άλσος Γηροκομείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αποδόθηκαν βραβεία, στους αθλητές του Κέντρου μας, που συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες των Special Olympics Hellas που πραγματοποιήθηκαν στον Λουτράκι , από την Πρόεδρο κα Γεωργία Κοκκίνου.

Η φετινή εκδήλωση είχε τίτλο : «Ταξίδι στις αναμνήσεις.....Βίρα τις άγκυρες για νέες περιηγήσεις...» και κατά τη διάρκεια της παρουσιάστηκαν μουσικοθεατρικά δρώμενα από τους ωφελούμενους της Α’ Βάρδιας με μουσική της «Πολίτικης κουζίνας» (Ευανθία Ρεμπούτσικα) και μουσικοκινητικά δρώμενα από την Β’ Βάρδια με τίτλο «Με το φεγγάρι αγκαλιά». Στην συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με όλες τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς και έπειτα ακολούθησαν παιχνίδια δράσης για όλους από τους Εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής του Κέντρου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικό πρόγραμμα από Ρεμπέτικη κομπανία όπου οι εκπαιδευόμενοι έσυραν τον χορό αποχαιρετώντας την εκπαιδευτική χρονιά οι στιγμές της οποίας θα παραμείνουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Πατρών κος Ιωάννης Τσιντώνης, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» κα Μαρία Ζαφειροπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αυτιστικών Νομού Αχαΐας κος Θωμάς Γκορίλας, η Πρόεδρος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων κα Τασία Μανωλοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παίδων Χρήζοντων Μέριμνας, π. Ιωάννης Λαζανάς, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Προστασίας Υγείας Περιβάλλοντος του Κέντρου Χαλανδρίτσας κα Κωνσταντίνα Θεοφανοπούλου, το Στέλεχος της INTERAMERICAN -Ασφαλιστική Εταιρεία κος Χρήστος Γεωργούσης, εκπρόσωπος της ΚΟΙΝΟΤΟΠΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ κα Άρτεμις Διδάχου, το Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΣΓΚΑμεΑ κος Γεώργιος Αγγελακόπουλος, ο εκπρόσωπος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Οι Φίλοι του ΜΕΡΙΜΝΑ" κος Παναγιώτης Καλατζής, η Πρόεδρος του Ομίλου Συμπαράστασης και Αγάπης, κα Όλγα Ανδρεοπούλου καθώς και μέλη του, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού, η φίλη του Κέντρου κα Νίκη Τσάκωνα, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Γονείς και Κηδεμόνες, προσωπικό, καθώς και φίλοι του Κέντρου.

Ευχαριστούμε πολύ για τη προσφορά τους:

τα κρεοπωλεία ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΟΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΚΡΕΑΤΑ ΑΧΑΙΑΣ -ΜΑΝΙΚΑΣ ΑΕ, ΤΗΝ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε., το Ζαχαροπλαστείο CARAVEL,την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, την ΜΠΟΥΧΕΛΟΣ ΔΗΜ. & ΥΙΟΙ ΟΕ, την εταιρεία DIGILAND, το ΔΙΗΧΟ- ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, Αναστάσιος Κακογιάννης - PETALOSO CAFFE, το Κέντρο Διάκου, τον κ. Γεώργιο Μαραβέλα, τους Γονείς, τους φίλους καθώς και το προσωπικό του ΜΕΡΙΜΝΑ που συμμετείχαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Πάνω από όλα, ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους καλύτερους πρεσβευτές της δουλειάς του Κέντρου μας, για την χαρά που μας προσφέρουν.

Διαβάστε επίσης