Κέφι και χορός στο καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της ‘‘Μέριμνας" - ΦΩΤΟ

Από τους Πολίτες Εν Δράσει και την Κοινο_Τοπία

Μια ζεστή αποκριάτικη ατμόσφαιρα κυριάρχησε στην καρναβαλική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου το απόγευμα στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" στην περιοχή του Γηροκομειού.

Οι Πολίτες Εν Δράσει https://www.politesendrasei.gr σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία https://www.koinotopia.gr οργάνωσαν για δέκατη έκτη χρονιά το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας όπως τους το είχαν υποσχεθεί άλλωστε από το 2020, χρονιά που για τελευταία φορά πραγματοποιήθηκε. Έτσι τα παιδιά της Μέριμνας μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Άρτεμις Κουτρούμπα, Ιωάννα Ρόδη, Μαρκέλλα Σταμίρη, Νίκο Κουτρούμπα, Λαμπρινή Λυμπερτάδου, Χριστιάννα και Ανδρέα Σπηλιώτη, Σωτηρία Στεφανοπούλου, Ειρήνη Σκώκου, Χαράλαμπος Κουτρούμπας, Νίκο Αναστασόπουλο, Γεωργία Μαντέλη, Θανάση Μπερέτσο, Μαρία Λιώτου, Μαίρη Κάργα, Μαριάννα Μπόμπα μοιράστηκαν την αποκριάτικη ατμόσφαιρα των ημερών με πολύ κέφι και χορό. Με ανιδιοτελή αγάπη, χαρά και μεγάλες αγκαλιές και βέβαια με την απαραίτητη αποκριάτικη αμφίεση και την προσφορά καρναβαλικών στοιχείων στα παιδιά δημιουργήθηκε μια αυθεντική καρναβαλική ατμόσφαιρα που όλοι το ευχαριστήθηκαν ενώ παράλληλα στα παιδιά προσφέρθηκαν πίτσες και αναψυκτικά.

edosan_kai_piran_synaisthimata.jpg

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα δημιούργησαν τα happening της ψυχοδραματίστριας Ζωής Ντότσικα και της animateur Φιλιώς Δερτιλή που ευγενικά προσφέρθηκαν για άλλη μια χρονιά να στηρίξουν το πάρτι για τα παιδιά της Μέριμνας με τους ευρηματικούς αυτοσχεδιασμούς, τα παιχνίδια και τη δραματοποίηση. Τη μουσική επένδυση του πάρτι και τον καρναβαλικό ρυθμό είχε αναλάβει να δώσει ο Σταύρος Τριανταφυλλόπουλος από τη Μέριμνα ενώ οι κοινωνικοί λειτουργοί Ελευθερία Τσώλα και Ευγενία Αναστασίου αλλά και η Αφροδίτη Γώγου από το ΔΣ της Μέριμνας παρούσες και αεικίνητες…

th._mperetsos_kai_h._spilioti_se_kefia.jpg

Την πρωτοβουλία για το πάρτι και το συντονισμό της δράσης για άλλη μια χρονιά είχε αναλάβει η Άρτεμις Διδάχου. Υλικά για την υποστήριξη του προσέφεραν οι Σταύρος Φραγκάκης, Λαμπρινή Λυμπερτάδου, Γεωργία Μαντέλη, Χριστιάννα Σπηλιώτη.

Με το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών "ΜΕΡΙΜΝΑ" οι Πολίτες Εν Δράσει και η Κοινο_Τοπία έχουν μια διαχρονική συνεργασία που δεν περιορίζεται μόνο στο καρναβάλι και την ψυχαγωγία των φίλων τους που φιλοξενούνται εκεί….

oloi_ehoyn_dikaioma_sti_hara.jpg

nikos_anastasopoylos_kai_ioanna_rodi_me_ti_fili_toys_sti_merimna.jpg

mikroi_-_megaloi_stoy_karnavalioy_ti_zali.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ