Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από νταλίκα και επέζησε!

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε ηλικιωμένη στην Καβάλα, η οποία παρασύρθηκε από νταλίκα στην Καβάλα.

Το πρωί της Παρασκευής και συγκεκριμένα στο φανάρι της διασταύρωσης των οδών Κουντουριώτου και Βενιζέλου, ηλικιωμένη επιχείρησε να περάσει τον δρόμο, την ώρα που άναβε πράσινο για τα οχήματα, με αποτέλεσμα να βρεθεί κυριολεκτικά κάτω από μια νταλίκα και να παρασυρθεί.

Όλοι πίστεψαν ότι η γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά ή είχε σκοτωθεί, όμως για καλή της τύχη, ένας περαστικός ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα με μηχανάκι, έκανε σήμα στον οδηγό της νταλίκας να σταματήσει. Άφησε το μηχανάκι στην άκρη και μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη κάτω από το φορτηγό για να τραβήξει την άτυχη γυναίκα, η οποία τελικά στάθηκε πολύ τυχερή, καθώς τη γλύτωσε μόνο με εκδορές, ενώ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο της Καβάλας για εξετάσεις.

Ο οδηγός του βαρέως οχήματος δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει γίνει και για αρκετή ώρα ήταν σοκαρισμένος, καθώς δεν είδε τη γυναίκα η οποία περνούσε τον δρόμο με κόκκινο για τους πεζούς, μιας και το όχημα είναι ψηλό και δεν υπάρχει ορατότητα μπροστά και κάτω από την καμπίνα του οδηγού.

Πηγή: seleo.gr

 

Διαβάστε επίσης