Πάτρα: ΝΕΟΤΕΡΑ - 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Φέρεται να αυτοτραυματίστηκε - Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για το τηλεφώνημα στο 100 που προηγήθηκε

περιπολικό έσπευσε στο νοσοκομείο "αγιος ανδρέας"

Νεότερα:

16χρονη φέρεται να είναι η νεαρή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια. 

Νεότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει αυτοτραυματιστεί στα χέρια. Η Αστυνομία εξετάζει την υπόθεση, καθώς πριν από λίγο, οπως γράψαμε, δέχθηκε το 100 κλήση, από κάποιον πολίτη που ζητούσε να μάθει πιο νοσοκομείο εφημερεύει να μεταφέρει ένα συγγενικό του πρόσωπο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πληροφορίες, δεν δόθηκαν άλλα στοιχεία στο 100 από τον πολίτη που κάλεσε αν και τα ζήτησε η Αστυνομία η οποία ερευνά την υπόθεση ενώ ήδη έχει σπεύσει περιπολικό στο νοσοκομείο. 

----------------

Ένα περίπεργο τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας έθεσε σε συναγερμό την ΕΛ.ΑΣ το πρωί της Τρίτης στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να τηλεφώνησε κάποιος στην Αστυνομία για να ρωτήσει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει. Η Αστυνομία του απάντησε για το νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" ενώ ο πολίτης είπε ότι ήθελε να μεταφέρει στο νοσοκομείο, συγγενικό του πρόσωπο που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η Αστυνομία ερευνά το συμβάν, ενώ σπεύδει και στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ