Γεωργιάδης: Οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Τσίπρα

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ

Την πρόβλεψη ότι οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα έκανε μέσω Twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Ζάεφ είπε: "Οι Μακεδόνες και οι Έλληνες..." θυμηθείτε αυτό που θα σας πω, οι Πρέσπες θα αποδειχθούν το Καστελόριζο του Αλέξη Τσίπρα... οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν την ταπείνωση που αισθάνθηκαν σήμερα», έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον λογαριασμό του.

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του ο κ. Γεωργιάδης καυτηρίασε το γεγονός ότι τραγούδησαν το «Happy Birthday» στη Φεντερίκα Μογκερίνι και τον Μάθιου Νίμιτς, αναφέροντας:

«Ας γραφτεί στην Ιστορία ότι οι Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Κοτζιάς παρέδωσαν την Μακεδονία μας, υπό τους ήχους του Happy Birthday στον Νίμιτς».

Ακόμη έγραψε: «Η πλέον εξοργιστική εικόνα ήταν το πόσο ευτυχισμένος και γελαστός ήταν ο Τσίπρας. Καμία συναίσθηση του πένθους και της θλίψης που η πλειοψηφία αισθάνεται. Αυτός όμως υποτίθεται εκπροσωπεί όλους τους Ελληνες.... Ντροπή», αλλά και «Κάποτε θα πρέπει να ερωτηθεί ο Πάνος Καμμένος γιατί δεν απείλησε με πτώση της Κυβερνήσεως τον Τσίπρα και του επέτρεψε να κάνει σήμερα αυτό που έκανε. Είχε και την δύναμη και την εξουσιοδότηση από τους ψηφοφόρους του. Γιατί άραγε;».