Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συνθήματα για "απάτη" και "νοθεία" έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Ηλεκτρισμένο παραμένει το κλίμα λίγες ώρες πριν τις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

για την ανάδειξη του νέου δσ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ και συνδικαλιστικά σωματεία μαζί με την προσωρινή διοίκηση του κέντρου. Η οδός Κολοκοτρώνη αποκλείστηκε συμβολικά, αναρτήθηκαν πανό. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αυριανή εκλογική διαδικασία που θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας θα κληθεί θα αναδείξει νέο διοικητικό συμβούλιο μετά από πολλές περιπέτειες και δικαστικές διαμάχες, ενώ θα στις εκλογές θα λάβει τελικά μέρος η παράταξη της απερχόμενης προέδρου Σταυρούλα Νικολάου, βάσει της δικαστικής απόφασης που εκδόθηκε μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κατατεθεί κατά της προσωρινής διοίκησης. 

"Αύριο στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας εκλογές θα γίνουν και θα συμμετάσχουν όλοι οι αντιπρόσωποι. Εμείς και όλες/οι οι συντρόφισσες/οι - συναδέλφισσες/οι της ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ, είμαστε πανέτοιμοι για τις εκλογές που θα αναδείξουν κυρίαρχη δύναμη τη δημοκρατική παράταξή μας. Στο τέλος ΟΛΟΙ θα πειθαρχήσουν με τη δικαστική απόφαση, όσα «ναζάκια» κι αν μας κάνουν...θα το δείτε. Αν έχει κάποιος αντίρρηση να μου το πει...", έγραψε ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ