Οκτώ συλλήψεις και κατάσχεση ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών. Έγιναν οκτώ συλλήψεις και εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων. Κατά την ίδια επιχείρηση κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, μεθαδόνη σε υγρή μορφή και ναρκωτικά χάπια.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι, κατά περίπτωση, με τα αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει ότι, χθες (8-6-2018) το μεσημέρι, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή των Ο.Π.Κ.Ε και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα (πέντε αλλοδαποί και τρεις ημεδαποί), για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ακατέργαστη κάνναβη βάρους -65,7- γραμμαρίων

μεθαδόνη σε υγρή μορφή βάρους -5,5- γραμμαρίων

-27- ναρκωτικά δισκία

μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα)

Προσήχθησαν επιπλέον έντεκα (11) άτομα, ένα εκ των οποίων (αλλοδαπός), οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, για τις περαιτέρω ενέργειες, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Και οι οκτώ (8) συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: hellenicpolice.gr

Διαβάστε επίσης