Ζέτα Μακρυπούλια: Διασκέδασε με τους φίλους της στην «Ταράτσα του Φοίβου»!

Πώς τα πέρασε η όμορφη Ζέτα;

Η Ζέτα Μακρυπούλια τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την μουσική και γι΄αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει να διασκεδάζει σε κάποια μουσική σκηνή. Φυσικά, ως σύντροφος του Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν χάνει καμία του συναυλία ή εμφάνιση, μιας και αποτελεί την νούμερο ένα θαυμάστριά του. Αυτή την φορά, όμως, η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε μία βραδινή έξοδο με την παρέα της και όχι με τον αγαπημένο της.

Η Ζέτα βρέθηκε με την γνωστή ηθοποιό, Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δάσκαλο, με τους οποίους διατηρεί στενή φιλία στην «Ταράτσα του Φοίβου» και όλοι μαζί διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες και τα ξεχωριστά τραγούδια του Φοίβου Δεληβοριά. Μάλιστα, στη σκηνή εμφανίζεται και τραγουδάει και ο Θανάσης Αλευράς, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο καλούς και στενούς φίλους της Ζέτας και ήταν ένας από τους λόγους που η ηθοποιός έδωσε το παρών στην έναρξη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια εντυπωσίασε με την casual chic εμφάνισή της και δεν δίστασε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, εμφανώς λαμπερή και ανανεωμένη! Η αγαπημένη ηθοποιός περιμένει πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές για να ξεκουραστεί, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του «Ρουκ Ζουκ».

 

Διαβάστε επίσης