ΡΑΠ και Αγωνιζόμενοι Πολίτες: Διοργανώνουν συναυλίες, αλλά χάθηκαν εξαιτίας τους μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΥΑΠ- Η Πάτρα πληρώνει το τίμημα της εμμονής του ΚΚΕ

Ευθεία επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τον οποίο κατηγορούν για την απώλεια δεκάδων προσλήψεων στη ΔΕΥΑΠ εξαπέλυσαν σε κοινή τους ανακοίνωση οι δημοτικές παρατάξει ΡΑΠ και Αγωνιζόμενοι Πολίτες.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

Για μια ακόμη φορά στα σοβαρά ζητήματα της πόλη η δημοτική παράταξη Πελετίδη αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Συγκεκριμένα, με καθυστέρηση ενός χρόνου και αφού υποχρεώθηκε  εκ του νόμου, φέρνει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση τον νέο οργανισμό της ΔΕΥΑΠ, στον οποίο περιλαμβάνεται  και το νέο οργανόγραμμα της επιχείρησης.

Αυτή η καθυστέρηση όμως, είχε σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να χάσει την ευκαιρία για μόνιμες προσλήψεις, μια και  όταν έγινε η σχετική πρόσκληση από το υπουργείο εσωτερικών, δεν ήταν δυνατόν να προκηρυχτούν μόνιμες θέσεις, αφού δεν υπήρχε επικαιροποιημένο οργανόγραμμα να τις προβλέπει.

Ακόμη και τώρα όμως που έρχεται – καθυστερημένα και εν κρυπτώ μια και οι δημοτικές παρατάξεις θα πρέπει μόλις σε δύο μέρες να μελετήσουν ένα κείμενο 61 σελίδων με τεχνικές λεπτομέρειες – δεν υπάρχει πρόβλεψη σε αυτό, για την ενσωμάτωση της λειτουργίας του φράγματος Πείρου – Παραπείρου.

Κατά τα άλλα η δημοτική αρχή  διοργανώνει σταθερά κάθε χρόνο πορείες και συναυλίες  με μεγάλο οικονομικό  κόστος που φορτώνονται οι Πατρινοί.  Εκφράζει δήθεν την αγωνία της για τους ανέργους της πόλης μας, αλλά από την θεσμική της  θέση,  δεν έχει κάνει τα αυτονόητα ώστε να εξασφαλίσει έστω μία μόνιμη θέση εργασίας.

Η περίπτωση της ΔΕΥΑΠ είναι μια από τις πολλές. Θα θυμίσουμε ενδεικτικά, την άρνησή της για την έλευση του φυσικού αερίου, την σύσταση του φορέα διαχείρισης του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου, της επένδυσης στη διαχείριση των σκουπιδιών, τον κίνδυνο να χαθεί η μεγάλη ευκαιρία της πόλης με το 5G κλπ

Η Πάτρα δυστυχώς πληρώνει το τίμημα της ιδεολογικής εμμονής του ΚΚΕ με πείραμα την πόλη μας να εφαρμόσει μια άλλη  πολιτική, δήθεν αριστερή και λαϊκή που στην πράξη είναι ακριβώς το αντίθετο. Βαθιά αντιλαϊκή και αδιέξοδη.

Και τώρα που ο πολιτικός χρόνος τελειώνει, το ερώτημα προβάλει αβίαστα. Τι κάνατε εσείς στη διάρκεια της θητείας σας, ουσιαστικά,  για την ανεργία κ. Πελετίδη;

ΡΑΠ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Διαβάστε επίσης