Τζένη Μπαλατσινού: Βραδινή έξοδος στο θέατρο!

Βραδιά θεάτρου για την Τζένη Μπαλατσινού

Βραδιά θεάτρου για την Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια που χώρισε πριν λίγο καιρό από τον Βασίλη Κικίλια μοιάζει να έχει επιστρέψει στο καθημερινό της πρόγραμμα και να απολαμβάνει και πάλι κοσμικές εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Και αυτήν τη φορά, φυσικά έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης του Δημήτρη Δημητριάδη «Ο Ευαγγελισμός της Κασσάνδρας».

Χαλαρή και χαμογελαστή η Τζένη βρέθηκε στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον και απόλαυσε την ξεχωριστή ερμηνεία της Έλλης Τρίγγου σε έναν φρενήρη θεατρικό μονόλογο δεμένο γύρω από έναν φλεγόμενο ποιητικό ιστό, που επέλεξε ο Θάνος Σαμαράς για την πρώτη του θεατρική σκηνοθεσία.

Η Κασσάνδρα του Δημήτρη Δημητριάδη είναι ένα πρόσωπο που πια δεν ευαγγελίζεται καταστροφές. Αντιθέτως. Ευαγγελίζεται την επικράτηση του έρωτα και την επερχόμενη αυτοκρατορία του πόθου.

Γνωστός τόσο για τις ερμηνείες του σε θεατρικές παραστάσεις και ταινίες, όσο και για την πολύ ιδιαίτερη καλλιτεχνική του ματιά, όπως αποτυπώθηκε στο σχεδιασμό της καμπάνιας «The Greeks» για λογαριασμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, ο Θάνος Σαμαράς παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της Κασσάνδρας με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου.

 

Διαβάστε επίσης