ΝΕΟ ΣΟΚ στην Πάτρα: «Έφυγε» ο παλιός τερματοφύλακας πόλο Μάκης Τσουτσάνης - Θλίψη στον Αχαϊκό αθλητισμό για τον 48χρονο αθλητή

είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία στο ΝΟΠ

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγο η είδηση του θανάτου του παλιού τερματοφύλακα πόλο Γεράσιμου Τσουτσάνη ο οποίος έφυγε το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 48 ετών, σε νοσοκομείο της Αθήνας. 
Ο εκλιπών έχει προσφέρει πολλά στην Πατρινή υδατοσφαίριση, είχε ξεκινήσει από μικρή ηλικία στο ΝΟΠ με τον οποίο αγωνίστηκε αρκετά χρόνια, στη συνέχεια έπαιξε για πολλά χρόνια στον Θρίαμβο αλλά και στη ΝΕΠ με τους οποίους είχε πολλές διακρίσεις. 
Τα τελευταία χρόνια είχε σταμάτησε την ενεργό δράση αλλά ήταν κοντά στον αθλητισμό αφού ήταν βοηθός προπονητή του Λάμπρου Αναστασόπουλου στη ΝΕΠ και στο ΝΟΠ.
Η τελευταία ενασχόληση με τον αθλητισμό ήταν την περσινής σεζόν όταν ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στον Επειο Ηλίδας (αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική) αφού στη συνέχεια σταμάτησε λόγω της μάχης που έδινε τα τελευταίο χρονικό διάστημα όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής.
Ο Γεράσιμος Τσουτσάνης ήταν παντρεμένος με την Ζηνοβία Μπρούμα και είχε μια κόρη την ευτυχία. 
Πρόκειται για το 2ο χτύπημα για την οικογένεια Τσουτσάνη (το  πατέρα του Κωνσταντίνο  που ήταν ιδιοκτήτης επί σειρά ετών πρατήριο υγρών καυσίμων στην όδο Κορίνθου και στο Ρίο και τη μητέρα του, Ευτυχία  και τα δυο ακόμα αδέρφια είναι στη ζωή, Ανδρέα και Νίκος)  η οποία πριν 18 χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο και τον 18χρονο τότε Διονύση. 

gnomip
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ