Eγκαίνια της έναρξης λειτουργίας της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης του ΟΒΙ στην Πάτρα

στις 28 απριλιου

Ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) και ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Ιωάννης Καπλάνης, σας προσκαλούν ενόψει της έναρξης λειτουργίας της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης του ΟΒΙ στην Πάτρα σε εκδήλωση για τα εγκαίνια, το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 και ώρα 14.15, στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρου «Δ. Τόφαλος», στον 1οόροφο.

 

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Ευστράτιος Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων – Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ), ο καθ. Κλεομένης Μπάρλος, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Τεχνολογικού Πάρκου Πατρών (ΕΠΠ), ο καθ. Βασίλης Αναστασόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΒΙ, κ. Ιωάννης Καπλάνης.

Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης της Πάτρας.

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία της Βιβλιοθήκης ως σημείου επαφής και ενημέρωσης του Κοινού, για την παροχή τεχνολογικών πληροφοριών σχετικά με τα Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας, τα Βιομηχανικά Σχέδια και τους λοιπούς Τίτλους Προστασίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, καθώς επίσης για το ισχύον πλαίσιο προστασίας για τις εφευρέσεις και τα designs σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. 

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης εγκαινίων της Περιφερειακής Βιβλιοθήκης της Πάτρας, θα ακολουθήσει cocktail δικτύωσης στον ίδιο χώρο.

 

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να γνωριστούμε και να συζητήσουμε θέματα που άπτονται της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας και των προκλήσεών της, καθώς και τις δυνατότητες μετέπειτα συνεργασίας μας.     

                                          

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ