Ομιλία της Karina Sotnik στο πλαίσιο του Patras IQ

5ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας

Το Γραφείο Υποστήριξης Ερευνών του ΕΛΚΕ - Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διοργανώνει εκδήλωση με ομιλήτρια την κα. Karina Sotnik -Director, Business Incubation and Accelerator Programs του οργανισμού City Science Center της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, στις 28/4/2018 και ώρα 12:00-14:00, στην αίθουσα 2 του χώρου διεξαγωγής της 5ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καινοτομίας Patras IQ, στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» Πανεπιστημίου 480 , Πάτρα.

Το University City Science Center αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς επιταχυντές στις ΗΠΑ από το 1963 και αποτελεί κοινή ιδιοκτησία των Πανεπιστημίων  της ευρύτερης περιοχής της Πενσυλβάνια και του Ντέλαγουερ, έχοντας από την ίδρυση του υποστηρίξει 442 εταιρίες, από τις οποίες 214 είναι σε λειτουργία με 12.000 εργαζομένους και 40.000 έμμεσες θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή της Φιλαδέλφεια και με συνεισφορά 12.9δις δολάρια ετησίως στην τοπική οικονομία.

Η κα. Karina Sotnik, η οποία έχει ασχοληθεί ενεργά με τη δημιουργία και το “κτίσιμο” προγραμμάτων θερμοκοιτίδων και επιχειρηματικών επιταχυντών στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανία, θα μιλήσει για τις μεθόδους προσέγγισης της διαδικασίας δημιουργίας νέων και καινοτόμων προϊόντων από τη σύλληψη της αρχικής ιδέας και για τους τρόπους εισόδου νεοφυών επιχειρήσεων στην αγορά των Η.Π.Α.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε φοιτητές, ερευνητές, νέους επιχειρηματίες, νεοφυείς επιχειρήσεις και σε όσους έχουν ενδιαφέρονται για θέματα καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Η ομιλία θα διεξαχθεί  στα αγγλικά.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ