Κραυγή αγωνίας από τον σύζυγο της Νόρας Βαλσάμη για το σπίτι τους που βγαίνει στο σφυρί

Δύσκολες ώρες περνούν η σπουδαία ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη και ο σύζυγος της Ερρίκος Ανδρέου καθώς το σπίτι που ανήκει στον γιο τους πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό μετά το Πάσχα.

Σημειώνεται ότι πρώτη η Realnews είχε αποκαλύψει ότι πρόκειται να βγουν στο "σφυρί" δυο ακίνητα της Νόρας Βαλσάμη και του συζύγου της για χρέη 400.000 ευρώ.

"Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων, οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει. Άκουγα ότι πετούσαν κόσμο από τα σπίτια τους για 20.000 ευρώ και ήμουν κάπως προετοιμασμένος. Έλεγα μέσα μου: 'Δεν υπάρχει λογική. Όλα πρέπει να τα περιμένεις, Ερρίκο'" είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρέου, μιλώντας στην Espresso.

Πριν από αρκετά χρόνια το ζευγάρι αγόρασε με δάνειο ένα στούντιο και το έγραψε στον γιο του, προκειμένου να είναι ανεξάρτητος.

"Προσπαθούσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό να το πουλήσουμε με σκοπό να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Είχαμε και δύο πιστωτικές κάρτες... Αυτό το μικρό στούντιο το είχαμε δώσει στον γιο μας. Εκεί, έγραφε τις μουσικές το παιδί μας, εκεί καθόταν. Σας επισημαίνω ότι πρόκειται για ένα πολύ μικρό σπίτι. Τώρα αναγκαστικά θα πρέπει να του νοικιάσουμε έναν άλλο χώρο για να μένει" ανέφερε ο σύζυγός της σπουδαίας ηθοποιού και σημείωσε:

"Και εγώ και η Νόρα δουλέψαμε ώρες ατελείωτες. Παλέψαμε για χρόνια προκειμένου να επιβιώσουμε και να αποκτήσουμε ένα σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα κανένα κράτος δεν μας βοήθησε για όσα αποκτήσαμε. Και τώρα μας παίρνουν ένα από τα ελάχιστα περιουσιακά στοιχεία που έχουμε. Είναι εντελώς παράλογα όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα".

"Ο κάθε πολίτης που έχει εργαστεί στη ζωή του σκληρά το σπιτικό που απέκτησε το έχει κορόνα στο κεφάλι του. Νιώθω τα ίδια συναισθήματα, την ίδια οργή και αγανάκτηση που νιώθουν εκατομμύρια Έλληνες".

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαβάστε επίσης