Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα

 

Δύσκολες στιγμές περνά η Νόρα Βαλσάμη, καθώς ο σύζυγός της, γνωστός σκηνοθέτης, Ερρίκος Ανδρέου υποβλήθηκε σε σοβαρή εγχείρηση στο Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα πριν από δύο ημέρες με έκτακτη ιδιωτική πτήση από τη Σύρο στην Αθήνα, και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κα Μαριάννα Λάτση ήταν εκείνη που διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά του τις κρίσιμες ώρες.

Μετά τις κρίσιμες ώρες αγωνίας, η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, με την ομάδα των θεραπόντων ιατρών να είναι αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του Ερρίκου Ανδρέου.

Στο πλευρό του συζύγου της βρίσκεται συνεχώς η Νόρα Βαλσάμη, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Σύρο, ωστόσο θα παραμείνει στην Αθήνα, ώστε ο Ερρίκος Ανδρέου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η Espresso επικοινώνησε με την καλή φίλη του ζευγαριού, Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία σημείωσε πως «πονάω πολύ, γιατί ξέρω πως η Νόρα Βαλσάμη έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά! Κατεβαίνω τώρα στην Παιανία, στο 400 ετών εκκλησάκι της θαυματουργής Αγίας Παρασκευής για να ανάψω ένα κερί και να προσευχηθώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για την υγεία του Ερρίκου. Επικοινώνησα με τη Νόρα και με τον ιατρό του Ερρίκου, κ. Ευάγγελο Φραγκιάδη.

Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο ήταν ότι στην κουβέντα μας με τον Ερρίκο διαπίστωσα ότι το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Θεός μαζί του».

Φωτογραφίες: NDP

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης