Η viral φωτογραφία που χάρισε υποτροφία σε 18χρονη σερβιτόρα

κάνε το καλο

Τόσο η καλοσύνη μίας 18χρονης που δούλευε ως σερβιτόρα για να εξοικονομεί χρήματα για τις σπουδές της όσο και η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέβαλαν ώστε η κοπέλα να κερδίσει μία υποτροφία με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.

Η Έβονι Γουίλιαμς δούλευε στο εστιατόριο La Marque στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών. Την περασμένη εβδομάδα ένας ηλικιωμένος πελάτης, ο Αντριαν Κάρπεντερ, καθώς δεν μπορούσε να κόψει το ζαμπόν του εξαιτίας μίας χρόνιας νόσου που τον ταλαιπωρούσε, ζήτησε βοήθεια. Παρότι τη συγκεκριμένη ημέρα η Γουίλιαμς πνιγόταν στη δουλειά έτρεξε να τον βοηθήσει.

Η στιγμή που έσκυβε πάνω από το πιάτο του για να κόψει το ζαμπόν έγινε αντιληπτή από μία πελάτισσα, τη Λάουρα Γουόλφ, η οποία καθόταν πίσω από τον ηλικιωμένο. Αμέσως η γυναίκα τράβηξε φωτογραφία με το κινητό της και την ανάρτησε στην ιστοσελίδα της γράφοντας τα εξής: «Είμαι ευγνώμων που είδα στο ξεκίνημα της μέρας μου αυτήν την υπέροχη πράξη καλοσύνης και φροντίδας, τη στιγμή που όλα γύρω μου είναι μαύρα. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είμαστε σαν αυτήν την σερβιτόρα και να βρίσκαμε χρόνο να φροντίζουμε τον πλησίον μας …». 

 

 

Διαβάστε επίσης