Τζένη Μπαλατσινού: Η αποστομωτική απάντησή της στις φήμες εγκυμοσύνης και το γάμο

Είναι σε μια από τις πιο δημιουργικές και όμορφες περιόδους της ζωής της, είναι ερωτευμένη, αλλά όχι έγκυος. -όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει η ίδια. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τα σενάρια περί εγκυμοσύνης που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες. Η διάσημη Ελληνίδα και ο αγαπημένος της Βασίλης Κικίλιας έχουν μετακομίσει πια στο ίδιο σπίτι, αλλά όπως ξεκαθαρίζει η Τζένη δεν υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον κάποια εγκυμοσύνη.

“Δεν υπάρχει εγκυμοσύνη. Το ορκίζομαι. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω γι’ αυτό το θέμα, το άκουσα κι εγώ. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Δεν είμαι έγκυος, τουλάχιστον, όχι αυτήν τη στιγμή που μιλάμε”, δήλωσε στο Down Town η Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, και ο σύντροφός της και γνωστός πολιτικός είχε διαψεύσει μέσω της εκπομπής Happy Day τα σενάρια περί εγκυμοσύνης.

Παρόλ’ αυτά, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι στα καλύτερά τους και ήδη έρκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού μετακόμισαν σε ένα πανέμορφο διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας, μαζί με τον μικρό γιο της Τζένης και του Πέτρου Κωστόπουλου, τον Μάξιμο, αλλά και τον καινούργιο τετράποδο φίλο τους, ένα λαμπραντόρ που έκανε δώρο ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ στον γιο της Τζένης.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα, το σπίτι ανακαινίστηκε πλήρως πριν τη μετακόμιση και φυσικά διακοσμήθηκε με το προσωπικό γούστο του ζευγαριού.

Όσο για τα σενάρια γάμου, αν και το ζευγάρι αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, πληροφορίες από το περιβάλλον τους, θέλουν την Τζένη και τον Βασίλη να ετοιμάζουν ένα ρομαντικό και χαμηλών τόνων γάμο στην Πάτμο το καλοκαίρι.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

tlife.gr

Διαβάστε επίσης