Νέες αποκαλύψεις για την Ειρήνη Λαγούδη – Το αυτοκίνητό της το είχε αγοράσει από την οικογένεια του φίλου της (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

δεν έχει Τέλος το θρίλερ

Μετά τις αποκαλύψεις της δικογραφίας στην οποία η αστυνομία «μιλά» για αυτοχειρία, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έφερε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, η 44χρονη είχε αγοράσει το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή από την οικογένεια του φίλου της. Είχε δώσει μάλιστα ένα σχετικά μεγάλο ποσό για την αγορά του αυτοκινήτου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα μέλη της οικογένειάς της.

Αυτό «δείχνει» πως με τον σύντροφό της εκτός από προσωπικές σχέσεις είχαν και οικονομικές συναλλαγές.

Παράλληλα, υπάρχει ένας βενζινοπώλης που φέρεται να έχει καταθέσει ότι την ημέρα του θανάτου της Λαγούδη, μια γυναίκα που δεν είναι σίγουρος 100% ότι επρόκειτο για την 44χρονη, είχε πάει στο πρατήριό του και είχε ζητήσει ένα μπιτόνι με 20 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.

Τότε είχε προκύψει το ζήτημα για ποιο λόγο του είχε δώσει τα κλειδιά να ανοίξει το πορτ-μπαγκάζ και δεν πάτησε το κουμπί που υπήρχε στο ταμπλό.

Το ερώτημα που θέτει ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, κος Αναστάσιος Δέδες, είναι πώς η Ειρήνη σήκωσε το μπιτόνι των 20 λίτρων ενώ το καπό ήταν χαλασμένο. Aυτό είχε φανεί στην αυτοψία. Πώς γίνεται λοιπόν η Ειρήνη με το ένα χέρι να κρατά το καπό και με το άλλο το μπιτόνι με τα 20 λίτρα πετρελαίου κίνησης;

Τι απαντά σε όλα αυτά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη;

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ξάδελφος της 44χρονης, Παναγιώτης Ζήκος, είπε:

«Πέρα από την απογοήτευσή μας από τον χρόνο που έχει περάσει, μέχρι σήμερα είμαστε στις 50 ημέρες, θα περιμένουμε να παραδοθεί η επίσημη δικογραφία, να την παραλάβει ο δικηγόρος και να δούμε και εμείς τι ακριβώς αναφέρει. Τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Διαβάστε επίσης