Νέα επίθεση Πολάκη στα ΜΜΕ: Χρειάζεστε ψυχιατρική στήριξη, θα σας περιθάλψουμε τζάμπα

Νέα επίθεση κατά των ΜΜΕ εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με αφορμή την κάλυψη των γεγονότων για τα τεκταινόμενα στη Βουλή σχετικά με την υπόθεση της Novartis.

"Όλα τα ταϊσμένα από ΚΕΕΛΠΝΟ Novartis και άλλες φαρμακευτικές παπαγαλάκια σε συγχορδία σήμερα για να καλύψουν την τεράστια ήττα που υπέστη χθες η πολιτική διαπλοκή των Σαμαροβενιζέλων και των αδωνοστουρναραίων!!!!!

-Αντί για το δάκρυ του Πικραμμένου ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΦΡΟΥΖΗΣ ;;;

-Αντί για το ψεύτικο κλάμα του Άδωνι για την τετράχρονη ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ "Harvard Project " ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;

-Αντί για το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του Σαμαρά ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ;

-Αντί για τις βρισιές του Λοβερδου ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ;;;;

-Αντί για τη συγγνώμη του Στουρνάρα στη σύζυγο του ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ 500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ e-health ΤΟΥ 2014 ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΔΩΝΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ;;;;

Έχει πέσει πείνα στα αφεντικά σας το ξέρουμε ,αλλά τόσο ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ που σας έχει πιάσει εναντίον μας μάλλον σας χρειάζεται Ψυχιατρική στήριξη .Μην σας νοιάζει ,παρά το ότι δεν μπορείτε να φέρετε τα καβατζωμένα μαύρα από εκεί που τα χετε κρύψει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ !!!!" τονίζει ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.