Αν ανήκει σε κάποιους το Καρναβάλι…

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΧΗΛΗ

«Η μεγάλη δύναμη του Πατρινού Καρναβαλιού ήταν, είναι και θα είναι οι δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές που κάθε φορά, αψηφώντας οποιαδήποτε συνθήκη, φτιάχνουν αυτό το μεγάλο ποτάμι χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Αν ανήκει σε κάποιους το Καρναβάλι, ανήκει σ’ όλους αυτούς που και φέτος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους…».

Αυτό επεσήμανε η Αθηνά Τραχήλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας με δημοσιογράφους το απόγευμα της Κυριακής. «Η Πάτρα έστειλε ένα μήνυμα σ’ όλη την Ελλάδα που ξεπερνάει πρόσωπα και συγκυρίες. Ένα μήνυμα δύναμης. Ακόμα και στους δυσκολότερους καιρούς, με τα μύρια προβλήματα και τις γνωστές καταστάσεις, έχουμε πάντα στραμμένο το βλέμμα μπροστά και αισιοδοξούμε», σημείωσε η κ. Τραχήλη.

Προσθέτοντας ότι «όσοι ζούμε το Καρναβάλι από μέσα, απ’ την αφετηρία ως τη λήξη του, ξέρουμε ότι αυτή η γιορτή, η συμμετοχή, είναι πέραν όλων των άλλων και μια ανάγκη επαφής, σύνδεσης, εξωστρέφειας, προβολής του ανήκειν, συμπόρευσης και συνοδοιπορίας. Και μόνο μέσα απ’ την συμπόρευση και την συνοδοιπορία μπορούμε ν’ αλλάξουμε τα πράγματα. Και του χρόνου…».

 

 

 

Διαβάστε επίσης