Δούκισσα Νομικού: Η διατροφή που ακολουθεί και τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Αντίστροφα μετρά για τον ερχομό του μικρού Σάββα της η Δούκισσα Νομικού και μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη περιμένει πώς και πώς τη μεγάλη μέρα. Όπως όλες οι έγκυες μάλιστα, έχει κι εκείνη το άγχος της, τους φόβους, αλλά και την μεγάλη προσμονή για τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

Η όμορφη Δούκισσα, μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φυσικά να μην κάνει υπερβολές… ούτε στο πρόγραμμά της, αλλά και ούτε στη διατροφή της. Ναι, η όμορφη παρουσιάστρια δεν βάζει περιορισμούς στον εαυτό της και επιτρέπει και μικρές γλυκιές ατασθαλίες. Προσέχει όμως, να μην το παρακάνει.

Η αλήθεια είναι πως στο καθημερινό της διαιτολόγιο έχουν μπει πολλές υγιεινές τροφές -η ίδια ήταν άλλωστε συνηθισμένη σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής- ενώ οι χυμοί είναι το αγαπημένο διάλειμμα της ημέρας. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τον περασμένο μήνα, μέχρι και να μπει στον 8ο είχε πάρει μόλις 7 κιλά.

“Επειδή λαμβάνω πολλά μηνύματα καθημερινά με την τυπική αυτή ερώτηση περί κιλών και διατροφής, θα σου απαντήσω πως έχω πάρει 7 κιλά και μόλις μπήκα στον 8ο μήνα. Και, όπως μου είπε ο γιατρός μου, τους τελευταίους δύο μήνες θα πάρω μαζεμένα κάποια ακόμη, γιατί τότε είναι που μεγαλώνει το μωρό”, είχε γράψει χαρακτηριστικά στο blog της. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως η ίδια προσπαθεί να απολαύσει αυτήν την περίοδο όσο περισσότερο μπορεί χωρίς να αγχώνεται για το σώμα της.