Την Τσικνοπέμπτη το 2ο Μπουρμπούλι με τους "Charms"

στα Αστέρια Live

Το δημοφιλές συγκρότημα Charms έχει ετοιμάσει για εσάς μία βραδιά για το 2o Μπουρμπούλι την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 21.00 στα Αστέρια Live Πάτρας, που θα σας θυμίσει τα αξέχαστα πάρτι της δεκαετίας του ’60.

Γνωστά τραγούδια κορυφαίων ξένων συγκροτημάτων όπως οι Beatles, αλλά και οι ανεπανάληπτες επιτυχίες που καταξίωσαν παγκοσμίως τους Charms και τους κρατούσαν επί χρόνια στις πρώτες θέσεις των charts θα αποτελέσουν τα συστατικά μιας απολαυστικής βραδιάς που θα χαρούν οι Πατρινοί.

Τα Ντόμινο αλλά και οι καβαλιέροι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μουσική αναδρομή για τους νοσταλγούς της εποχής της αθωότητας και για τους νεότερους που θέλουν να μυηθούν στους ξέφρενους ρυθμούς του παρελθόντος: swings, ιταλικά τραγούδια, rock ‘n’ roll και φυσικά τα τραγούδια με τα οποία μας συστήθηκαν οι Charms χρόνια πριν, όπως «Το Τρελοκόριτσο», «Έξω από τον κόσμο», «Γλυκιά αγαπημένη».

Ας γίνουμε μια παρέα σε ένα πάρτι για όλα τα γούστα, όλες τις ηλικίες, αφιερωμένο σε όσους μένουν για πάντα παιδιά!

Όπως το έθιμο μας επιβάλει  τα Ντόμινο δεν πληρώνουν για την είσοδο τους στο χώρο, ενώ για τους άνδρες η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ με ένα ποτό.

Τιμή φιάλης για 4 άτομα 60 ευρώ.

Στο χώρο θα διατίθενται  δωρεάν ντόμινο για τις κυρίες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610-336427.

 

 

 

Διαβάστε επίσης