Σήμερα τα προκριματικά θεάματα πληρωμάτων του 53ου Κρυμμένου Θησαυρού

ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Συνεχίζεται το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού με θέμα «Σε δουλειά…να βρισκόμαστε;;;» με την προκριματική φάση των Θεαμάτων (Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό), που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου στις 17.00 στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ και σε περίπτωση βροχής στην «Αίγλη» στη Veso Mare.

Τα πληρώματα θα παρουσιάσουν τα τρίλεπτα θεάματά τους, αφού θα έχουν επιλέξει για το θέαμά τους μια κατηγορία ανάμεσα σε Παντομίμα ή Σάτιρα ή Χορευτικό και θα έχουν δηλώσει την επιλογή τους στην Ομάδα του παιχνιδιού. (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50-75-100). Η Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού θα βαθμολογήσει τα συμμετέχοντα πληρώματα σε κάθε κατηγορία δίνοντας κλιμακωτή βαθμολογία (τρεις κλίμακες βαθμολογίας: 50 βαθμοί ή 75 βαθμοί ή 100 βαθμοί). Από τη φάση αυτή θα προκριθούν τα τρίλεπτα από κάθε κατηγορία, τα οποία θα παρουσιαστούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α’ στη φάση «Τα Καλύτερά μας».

Tη δράση του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού θα παρουσιάσουν οι  Νατάσα Τραγουστή, Μιχάλης Μπαϊρακτάρης και  Γιώργος Λογαράς.

Διαβάστε επίσης