Σχέδιο για τη ρύθμιση τιμών στα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας

10/01/2025 | 12:05

Το θέμα των αυξήσεων των τιμών των ασφαλιστηρίων συμβολαίων υγείας απασχολεί ιδιαίτερα το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών (ΥΠΕΘΟ) και γι’ αυτό επεξεργάζεται ήδη σχέδιο για τη ρύθμιση του ζητήματος, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Όμηρος Τσάπαλος, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού.

«Προφανώς το ζήτημα μας απασχολεί πάρα πολύ, συλλογικά ως κυβέρνηση. Προφανώς υπάρχουν πολύ υψηλές αυξήσεις στις τιμές στα ασφάλιστρα που πληρώνουμε τους τελευταίους μήνες και προφανώς θα πρέπει και θα το κάνουμε, θα επεξεργαστούμε και επεξεργαζόμαστε ήδη ένα σχέδιο προκειμένου να το παρουσιάσουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ρυθμίσουμε και να παρέμβουμε με έναν τρόπο δίκαιο στο κομμάτι αυτό», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Τσάπαλος.

Ερωτηθείς στο πλαίσιο της συζήτησης για το πότε θα γίνει αυτή η παρέμβαση, ο κ. Τσάβαλος απάντησε ότι δεν «δεν θα αργήσει ο χρόνος».

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο