Πάτρα: Στα έργα του τρένου ο ΓΓ του υπ. Υποδομών -Συναντήσεις με φορείς και κατοίκους -Ανοικτό ενδεχόμενο αλλαγών στον σχεδιασμό

τον συνοδευε ο βουλευτης ανδρεας ριζουλης

Λίγες μέρες πριν το Αναπτυξιακό Συνέδριο Δ, Ελλάδας ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης συνόδευσε σε περιοδεία τον ΓΓ Υποδομών Θάνο Βούρδα στα έργα του Σιδηροδρόμου από την Πάτρα ως την Α. Αιγιάλεια. Καστελόκαμπο, Καμάρες. Νικολαίϊκα, Πλάτανος. Όπου και πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με φορείς και κατοίκους.


Στις 10.30μμ συναντήθηκαν με τα μέλη του Περιβαντολογικού Σύλλογου Καστελοκάμπου και κατοίκους της περιοχής για τον τρόπο διέλευσης του σιδηροδρόμου από την περιοχή. Οι κάτοικοι παρέθεσαν τις θέσεις στους για τον τρόπο διέλευσης της σιδηροδρομικής γραμμής. 
Στις 13.30 στις Καμάρες, με τον πρόεδρο της κοινότητας Καμαρών και τοπικούς κατοίκους για διευθετήσεις στο παράλληλο δίκτυο καθώς και για αντισταθμιστικά προς την κοινότητα.
Στις 15.00 με τον πρόεδρο της κοινότητας Νικολαιϊκων και τον πρόεδρο του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου με την ίδια θεματολογία.
Στις 17. 00 τέλος επιθεωρήθηκαν κάποιες τελικές παρεμβάσεις στο σταθμό Πλατάνου, παρουσία του Προέδρου της τοπικής κοινότητας.
Ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου Μουρίκης Άκης και το μέλος της ΝΕ Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ  Σταυροπούλου Τασία συνόδεψαν στην περιοχή της Αιγιαλείας. 
 
Η τελική απόφαση της ΕΡΓΟΣΕ θα ανακοινωθεί στη σχετική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων τη Δευτέρα 5-2-18.
Ο κ. Βούρδας άφησε ανοικτό το θέμα για κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό.

 

Διαβάστε επίσης