Καλύβια: Στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» – Συγκινεί η ιστορία της 11χρονης - Κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία

σοκ η μαρτυρία του παιδιού

Συγκινεί η ιστορία 11χρονης – Κατήγγειλε τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία. Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Καλυβίων και του Αγρινίου, η απόφαση ενός 11χρονου κοριτσιού να «αποδράσει» από την πατρική της εστία και να αναζητήσει την «αγκαλιά» στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια, καταγγέλλοντας τον 42χρονο πατέρα της για ενδοοικογενειακή βίασε βάρος της!

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην περιοχή, όταν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά από την καταγγελία του ανήλικού κοριτσιού, προχώρησαν στη σύλληψη του 42χρονου πατέρα της, Αλβανικής υπηκοότητας.

Ειδικότερα, όπως πληροφορήθηκε η «Σ» το 11χρονο κορίτσι, επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στην περιοχή των Καλυβίων, καταγγέλλοντας ότι ο 42χρονος πατέρας της, άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από την πρώτη στιγμή για το θέμα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Αγρινίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, κατέθεσε η μικρή συνοδευόμενη από τους ανθρώπους του «Χαμόγελου». Το ίδιο κορίτσι φέρεται να έχει πέσει ξανά θύμα επίθεσης από τον πατέρα του, πριν από δυο μήνες. Το πρώτο βράδυ η ανήλικη φιλοξενήθηκε στη δομή των Καλυβίων και στο εξής τη διαχείριση της υπόθεσης θα αναλάβει η Εισαγγελία Αγρινίου, ενώ σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, εξαρχής το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέφρασε την επιθυμία για να φιλοξενήσει την 11χρονη.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η 11χρονη κατέφυγε στο «Χαμόγελο» γιατί αισθάνονταν ασφάλεια και ζεστασιά, κάτι βέβαια που αποδεικνύει την δουλειά που γίνεται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε επίσης