Χάλκινο μετάλλιο για τη Μάγδα Ηλιοπούλου των «Φοίνικων Γλυφάδας Πάτρας»

Στο Ανοικτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα της «ΧΑΝΘ»

Για μια ακόμη χρονιά το ΑΝΟΙΚΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ της ΧΑΝΘ, που έγινε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο σαββατοκύριακο, μάζεψε την αφρόκρεμα της Ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις νεανικές ηλικιακές κατηγορίες.

 Στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» αγωνίστηκαν 295 παιδιά απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας (που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών για τη Χ.Α.Ν.Θ. και τον θεσμό των αναπτυξιακών γενικώς) και απόλαυσαν ένα διήμερο με ιδανικές συνθήκες αγώνων αλλά και παροχών.
Για την ομάδα  των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ  μπορούν να χαρακτηριστούν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα παρά το ότι οι κληρώσεις στους πινάκες των νοκ άουτ δεν βοήθησαν τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου να καταλάβουν υψηλότερες θέσεις.
Τη καλύτερη εμφάνιση έκανε στη κατηγορία παγκορασίδων η ΜΑΓΔΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ με τη κατάκτηση της τρίτης θέσης. Η Πατρινή αθλήτρια  αν και δεύτερη στον όμιλο της, ξεπέρασε το πρόβλημα της δύσκολης κλήρωσης και στα προημιτελικά απέκλεισε με 3-1 σετ το 1ο φαβορί της κατηγορίας , την Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Στον αγώνα κατάταξης για 3η – 4η θεση νίκησε το νούμερο 2 της κατηγορίας, τη Νεφέλη Καφάτου.
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ στη κατηγορία νεανίδων και οι ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ και ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ στη κατηγορία των παίδων, αν και πήραν τις πρώτες θέσεις των ομίλων τους, στη συνέχεια στους αγώνες ΝΟΚ ΑΟΥΤ οι δύσκολες κληρώσεις απέναντι στα φαβορί τους έβγαλαν έξω από τη διεκδίκηση καλύτερων θέσεων παρά τη πολύ καλή τους αγωνιστική παρουσία.
Πολύτιμος βοηθός στις προσπάθειες των παιδιών το μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΟΥΡΙΔΑΣ που συνόδευε την αποστολή.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (19 συμ/χες)
3η ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑ

ΠΑΙΔΕΣ (74)
7ος ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
14ος ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (18)
7η ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
14η ΖΙΑΚΑ ΜΙΧΑΕΛΑ