Σπείρα νεαρών άρπαζε τσάντες γυναικών

στην Ημαθία

Το μοιραίο λάθος τριών τσαντάκηδων που «χτυπούσαν» ανυποψίαστες πεζές γυναίκες σε περιοχές της Ημαθίας ήταν ότι χρησιμοποιούσαν το αυτοκίνητο του ενός από αυτούς. Έτσι, οι άντρες της Ο.Π.Κ.Ε. που ερευνούσαν τρεις αρπαγές τσαντών τις οποίες διέπραξαν σε ένα 24ωρο, δεν δυσκολεύτηκαν να τους εντοπίσουν.

Οι κάμερες ασφαλείας ενός καταστήματος κοντά στο σημείο μιας από τις επιθέσεις, κατέγραψαν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος που ανήκει σε έναν 27χρονο. Ο ιδιοκτήτης εντοπίστηκε, συνελήφθη και αποκάλυψε τα στοιχεία των συνεργών του, ενός συνομήλικου του και ενός 19χρονου που έπεσαν αμέσως μετά στα χέρια των αστυνομικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας και σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του  27χρονου και ένα κλεμμένο κινητό.

«Άρωμα» γυναίκας είχε η αρπαγή μίας χρυσής αλυσίδας αξίας 250 ευρώ από το λαιμό μιας 88χρονης, που έγινε την περασμένη Παρασκευή στη Σκύδρα της Πέλλας. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, προέκυψε ότι την είχε διαπράξει μια 25χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία.

Διαβάστε επίσης