Πάτρα: “Ντου” από ΕΛ.ΑΣ. και Τελωνείο σε νυχτερινά καταστήματα για ποτά – “μπόμπες”

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Επιχείρηση για ποτά – “μπόμπες”, σε νυχτερινά καταστήματα της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 αργά το βράδυ της Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν αστυνομικοί και τελωνειακοί και λήφθηκαν δείγματα ποτών από νυχτερινά καταστήματα στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Τα δείγματα θα σταλούν στο Χημείο του Κράτους για λεπτομερή ανάλυση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έλεγχος έγινε και στο κατάστημα με πρωταγωνίστρια την 16χρονη και τους νεαρούς που φέρονται να ασέλγησαν σε βάρος της.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό με φόντο και την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης