Δώρα Ζέμπερη: Συγκλονιστικές εξελίξεις! «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!- Πήρε προκαταβολή 2.000 ευρώ και τα ναρκωτικά του

Νεώτερο: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έγιναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης εφοριακού, Απόστολος Λύτρας είπε πως ο δολοφόνος της Δώρας με πολυσέλιδη συμπληρωματική απολογία του ανατρέπει όλα τα έως τώρα δεδομένα στην υπόθεση. Είναι μεν αυτός ο φυσικός αυτουργός του φόνου αλλά πίσω από αυτόν υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κύριος Λύτρας "τον έβαλαν δύο άτομα να σκοτώσει την Δώρα και του έταξαν 30.000 ευρώ αμοιβή. Τον έναν ο δολοφόνος τον αποκαλεί "αφεντικό" ενώ τον δεύτερο δεν τον ονομάζει.

Πήρε λοιπόν προκαταβολή 2.000 ευρώ, ενώ η αρχική συμφωνία ήταν 4.000 ευρώ. Παράλληλα οι δύο αυτοί άνδρες προμήθευαν τον δολοφόνο και με ναρκωτικά.

Τον έβαλαν να μάθει τα πάντα για την Δώρα γιατί ήθελαν να την βγάλουν από τη μέση λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας. Ήξερε ακόμη και την μάρκα των τσιγάρων που κάπνιζε η 32χρονη. Στην πολυσέλιδη ομολογία του ο δράστης ανέφερε και άλλες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πως τέλεσε το έγκλημα".

Στο ερώτημα του Νίκου Χατζηνικολάου γιατί ο δολοφόνος δεν μίλησε νωρίτερα για όλα αυτά η απάντηση του κυρίου Λύτρα ήταν "γιατί φοβόταν για την ζωή του. Εξακολουθεί να φοβάται και ζητά προστασία και μέσα στις φυλακές. Είναι αποφασισμένος να δώσει ονόματα. "Θέλω να ζήσω μέχρι το δικαστήριο για να δώσω ονόματα" λέει διαρκώς ο δολοφόνος.

Ο 58χρονος έδωσε στις 22/12/2017 συμπληρωματική κατάθεση στον ανακριτή στην οποία δεν έδωσε τα ονόματα των ηθικών αυτουργών.

Δεν ξέρω αν θα επιβεβαιωθούν όσα ισχυρίζεται ο δολοφόνος της Δώρας ωστόσο ο πατέρας της άτυχης 32χρονης από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως το κορίτσι του δολοφονήθηκε εξαιτίας της επαγγελματικής της ιδιότητας.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ant1 ΕΔΩ

Nεώτερο: Συγκεκριμένα, ο 58χρονος από τις φυλακές Δομοκού όπου κρατείται, έστειλε σημείωμα στον ανακριτή και μέσα σε 30 σελίδες αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό για να τη ληστέψει, αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.

Μιλά για δύο άνδρες τους οποίους όμως δεν κατονομάζει γιατί φοβάται για τη ζωή του, ενώ αναφέρει ότι του είπαν να τη σκοτώσει και θα του έδιναν 30.000 ευρώ. Προσθέτει επίσης, ότι την παρακολουθούσε για πολλές μέρες πριν διαπράξει το στυγερό έγκλημα στο νεκροταφείο που σόκαρε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη. Μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και αποκάλυψε πως ο δράστης φέρνει τα… πάνω – κάτω σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα!

Ουσιαστικά υποστηρίζει πως υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη κατ’ εντολή! Μάλιστα μιλά και για… ποσά, αφού τονίζει πως «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Υπάρχει, μάλιστα, μια πτυχή που έχει την δική της σημασία. Κι αυτή είναι η εργασία της 32χρονης. Όπως είναι γνωστό, η Δώρα Ζέμπερη ήταν εφοριακός και ο Α. Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της, αποκάλυψε πως ο δράστης στην κατάθεσή του αναφέρει: «Είχα καταλάβει και εγώ ότι δούλευε κάπου σημαντικά και ενοχλούσε κάποιους».