Οροκλός για Μαυρίδη: Ξαφνικά όποτε υπήρχαν μερικές κάμερες έβγαζε λίγο υπερβολή - ΒΙΝΤΕΟ

Τι αποκάλυψε για τη συμπεριφορά του παίκτη στο Nomads

Καλεσμένος στο "Πρωινό" βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος βγήκε δεύτερος στο Nomads. Ο πρώην, παίκτης του ριάλιτι παιχνιδιού, μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιώργο Μαυρίδη, τη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την απόφασή του να χαρίσει τον “μισθό” του για την ανακαίνιση πτέρυγας στο ΑΧΕΠΑ.

"Μου φαινόταν λίγο υπερβολικό όλο αυτό με τον Μαυρίδη γιατί δεν ήταν έτσι όλες τις ώρες. Ξαφνικά όποτε υπήρχαν μερικές κάμερες έβγαζε λίγο υπερβολή παραπάνω κι εκεί εγώ δεν ήθελα… Πάρα πολλοί άνθρωποι ήταν διαφορετικοί μπροστά στις κάμερες. Γενικά άλλαζαν, αλλά φαντάζομαι μέχρι το τέλος θα άλλαξα κι εγώ", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Την απόφαση του Μαυρίδη για το ΑΧΕΠΑ δεν την ήξερα. Το έμαθα μια μέρα πριν που ήμασταν στο αμάξι και γυρίζαμε από ένα έπαθλο και μου το είπε. Του είπα ότι είναι πολύ αντρικό και τίμιο. Είναι βέβαια άλλο το τι θα κάνει το μισθό που έχει κανονίσει και άλλο το πώς διαχειρίζεται και παίζει ένα παιχνίδι. Μου είπαν οι φίλοι μου ότι είχε κλάψει πολλές φορές. Εγώ δεν τον είχα δει να κλαίει".

 

 

Διαβάστε επίσης