Γιώργος Μαυρίδης: «Έλεγαν ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό, είχα τρελαθεί»

23/06/2021 | 11:55

 

 

Για την περιπέτεια που πέρασε στο Μεξικό, όταν βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Into the skin” μίλησε ο Γιώργος Μαυρίδης στον αέρα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε, μάλιστα, και στα όσα ακούστηκαν εκείνες τις μέρες στην Ελλάδα σχετικά με την περιπέτειά του.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

https://www.zappit.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της