Αχαΐα: Νέα τουριστικά δρομολόγια του Οδοντωτού και προσλήψεις προανήγγειλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Την λειτουργία νέων τουριστικών δρομολογίων στην γραμμή του Οδοντωτού, Διακοπτό - Καλάβρυτα, προανείγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Φίλιππος Τσαλίδης από τα τέλη του 2018, εξαγγέλλοντας παράλληλα την άμεση πρόσληψη 60 νέων θέσεων μηχανοδηγών για τη κάλυψη των λειτουργικών αναγκών.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του "η προοπτική αύξησης των μεγεθών της εταιρείας είναι μεγάλη τα επόμενα χρόνια. Στηρίζεται στην εφαρμογή της στρατηγικής της εταιρίας που αφορά στην καλύτερη οργάνωση της τιμολογιακής πολιτικής και της κεντρικής παρακολούθησης όλων των εισιτηρίων, που ήδη έγινε, στην ανανέωση των τρένων μετά την ολοκλήρωση των έργων στα τέλη του 2018, και την λειτουργία νέων τουριστικών γραμμών όπως το Κατάκολο-Ολυμπία και Διακοφτό-Καλάβρυτα."

Έκανε επίσης λόγο, για δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά της ΕΕΣΣΤΥ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θυγατρική του ιταλικού ομίλου FSI.

Ο κ. Τσαλίδης σημείωσε ότι είναι σημαντικό ο ιταλικός όμιλος να διαθέτει δική του εταιρεία για τις συντηρήσεις του τροχαίου υλικού. 
 

Πηγή: kalavrytanews.com

Διαβάστε επίσης