Το "Χαμόγελο του Παιδιού" καλείται να πληρώσει 24.217 ευρώ για τέλη κυκλοφορίας

Με ανακοίνωσή του το "Χαμόγελο του Παιδιού" υπογραμμίζει ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου καλείται να καταβάλλει το ποσό των 24.217,48 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 πρέπει να καταβάλλει το υπέρογκο ποσό των 24.217,48 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για τη λειτουργία:

● των εξειδικευμένων Κινητών Ιατρικών Μονάδων Εντατικής θεραπείας για νεογνά και παιδιά (Ασθενοφόρα) που δρουν υπό το συντονισμό του Ε.Κ.Α.Β.

● των οχημάτων Άμεσης Επέμβασης και υποστήριξης παιδιών που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο που δρουν κατόπιν εισαγγελικών εντολών και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία

● των Κινητών Ιατρικών Μονάδων Προληπτικής Ιατρικής που δρουν σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων

● των οχημάτων που καθημερινά μεταφέρουν στα σχολεία τους τα 296 παιδιά από τα 11 Σπίτια μόνιμης διαμονής και τα 48 παιδιά από τα 3 Σπίτια Ημερήσιας Φροντίδας του οργανισμού

Εν αναμονή της συνάντησης που εκκρεμεί από πέρυσι με τον Πρωθυπουργό προκειμένου να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματα του οργανισμού σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζει τον καθημερινό αγώνα του για κάθε παιδί στην Ελλάδα.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 θα πρέπει να καταβληθούν 24.217,48 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας καθώς παράλληλα θα πρέπει να πληρωθεί -όπως κάθε μήνα- πλήθος φόρων με τους οποίους επιβαρύνεται χωρίς καμία ελάφρυνση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Φ.Π.Α., φόρος μισθωτών υπηρεσιών, φόρος ιδιόχρησης ακινήτων, φόρος παραχώρησης ακινήτων, φόρος αποδοχής κληρονομιάς κ.λ.π.).

Κάθε 1 ευρώ φορολογίας στερείται από τις δράσεις για τα παιδιά και όλα αυτά την ίδια στιγμή που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έναν τεράστιο αγώνα για να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για τα χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη, για τα 344 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του, για τα εκατοντάδες παιδιά με προβλήματα υγείας καθώς και για τα χιλιάδες παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας!

Στην Ελλάδα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει πιστοποιηθεί ως φορέας παροχής Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης.

Διεθνώς, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναγνωριστεί εδώ και χρόνια για τη δράση του, ενώ πρόσφατα αναγνωρίστηκε ως ο πρώτος εθνικός, αμιγώς ελληνικός φορέας στην Ευρώπη, επίσημος συνεργάτης της Γενικής Διεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ανθρωπιστική Βοήθεια (DG ECHO). Διατηρεί καίριες θέσεις σε διεθνείς φορείς, οργανισμούς και δίκτυα, μεταξύ των οποίων τα Ηνωμένα Έθνη, όπου είναι διασυνδεδεμένο μέλος στο Γραφείο Δημόσιας Πληροφόρησης του ΟΗΕ (UN DPI NGO) και έχει ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (UN ECOSOC).

Εδώ και 22 χρόνια οι υποστηρικτές και φίλοι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν γνωρίσει, στηρίξει, συμμετέχει και εμπιστευτεί το έργο του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη στήριξη του κόσμου έχει καταφέρει να διατηρήσει, παρά τις τεράστιες δυσκολίες, τις απαραίτητες δράσεις για κάθε παιδί που έχει ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μόνο μαζί με τη στήριξη του κόσμου θα μπορέσει να ξεπεράσει μία ακόμα δυσκολία και να εξασφαλίσει ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ για κάθε παιδί!

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

● στέλνοντας ένα μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει ύψους λογαριασμού ανά sms)

● κάνοντας μία κλήση στο 19810 από σταθερό (χρέωση 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας ανά κλήση) ή κινητό (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει ύψους λογαριασμού ανά κλήση)

● κάνοντας μια δωρεά σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Οργανισμού"

Διαβάστε επίσης