Στο πλευρό του Χαμόγελου του Παιδιού η ΕΛ.ΑΣ.

Δύο φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Αττικής

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή (24/11) για τα παιδιά στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Μελίσσια, ιδιαίτερα για ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, το οποίο γιορτάζει τα γενέθλιά του. Εκτός από την τούρτα που του είχαν ετοιμάσει οι υπεύθυνοι της οργάνωσης είχε και μερικούς απρόσμενους επισκέπτες, οι οποίοι έφτασαν φέρνοντας δύο φορτηγά δώρα.

Ήταν ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μαζί με αντιπροσωπεία από το αρχηγείο, ο οποίος παρέδωσε προσωπικά δύο φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, σε μία κίνηση ανάδειξης του κοινωνικου έργου που επιτελεί η αστυνομία, παράλληλα με τα βασικά καθήκοντά της.

Πρόκειται για είδη, τα οποία συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας».

noreitygn5.jpg

Στην Αττική συγκεντρώθηκαν πάνω από 8.800 είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, ενώ σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν περίπου 39.000, από προσφορές των αστυνομικών και παραδόθηκαν στα κατά τόπους παραρτήματα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στην Αττική επέλεξε να τα παραδώσει, συμβολικά, ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ στον πρόεδρο του Χαμόγελου, Κώστα Γιαννόπουλο.

Τον κ. Τσουβάλα συνόδευαν ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, όπως και ο προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης.

Μετά την παράδοση των δώρων ξεναγήθηκαν στους χώρους του «Χαμόγελου του Παιδιού», στα Μελίσσια, από τον κ. Γιαννόπουλο και τους υπευθύνους του Σπιτιού, συνομίλησαν με τα παιδιά και ευχήθηκαν στο κοριτσάκι που γιόρταζε τα γενέθλιά του.

noreitygn4.jpg

Διαβάστε επίσης