Βρέθηκαν στην Πάτρα τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από τα Γιάννενα

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια τους

 

Η περιπέτεια της Μαρίας Γ., 14 ετών και της Αλεξάνδρας Π., 17 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τις φροντίζουν και τις  αναζητούσαν.

Η Μαρία Γ. και η Αλεξάνδρα Π., είχαν εξαφανιστεί από το Κέντρο Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, βρέθηκαν στην Πάτρα και είναι καλά στην υγεία τους.

Σε ανακοίνωση από το χαμόγελο του παιδιού τονίζονται τα εξής:

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Γ. και στην Αλεξάνδρα Π. για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστούν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

 

Αγωνία για δύο ανήλικα κορίτσια - Χάθηκαν ενώ βρίσκονταν στην Πάτρα - Εκδόθηκε missing alert ΦΩΤΟ

Διαβάστε επίσης