Μητσοτάκης: Θα απολογηθεί και ο Αλ. Τσίπρας μαζί με τον Π. Καμμένο

Καλοδεχούμενη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα, ημέρα κατά την οποία θα διεξαχθεί τελικώς η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της Ν.Δ. προς τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία. 

«Μετά από 17 μέρες σιωπής ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε επιτέλους για να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο στην πολυσυζητημένη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στην Σαουδική Αραβία. Η παρουσία του είναι καλοδεχούμενη. Θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εξάλλου πως το είχε πει ο κ. Καμμένος "Μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι". Τους λέμε λοιπόν ότι το τέλος δεν αργεί, θα έρθει πολύ σύντομα και μαζί και οι δύο θα υποστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση στη Βουλή μετατέθηκε για τη Δευτέρα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, κατόπιν αιτήματος του κ. Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης