Δημοτικό Συμβούλιο Δυτ. Αχαΐας και Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την Οικογενειακή στέγη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

υπέγραψαν το κείμενο που θα σταλεί στην Κυβέρνηση.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Χρήστος Νικολάου, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι χαρακτήρισαν θετική την πρωτοβουλία και υπέγραψαν το κείμενο που θα σταλεί στην Κυβέρνηση.

4_0.jpg

Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συνοδευόμενος από την  βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου, παρέστησαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, προκειμένου να ενημερωθούν  για την προσπάθεια της Περιφέρειας.

1_0.jpg

«Η Περιφέρεια δεν μπορεί να παραμείνει απαθής, θα αγωνιστεί ούτως ώστε καμιά οικογένεια να μην χάσει το σπίτι της. Γιατί η οικογενειακή στέγη αποτελεί κύριο συστατικό της κοινωνικής συνοχής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Από την πλευρά τους τόσο η πρόεδρος Αννα Μαστοράκου , όσο και τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου εξήραν την προσπάθεια και στην συντριπτική πλειοψηφία τους υπέγραψαν το κείμενο που θα σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου για να ζητηθεί η νομοθετική κατοχύρωση της οικογενειακής στέγης.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ