Η Λαϊκή Ενότητα στις εκδηλώσεις κατά των πυρηνικών στον Άραξο

σημερα στις 6μμ. στην πλατεια γεωργιου

Η Λαϊκή Ενότητα Πάτρας εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στα επικείμενα σχέδια της Κυβέρνησης και του ΝΑΤΟ για μεταφορά πυρηνικών όπλων στο αεροδρόμιο του Αράξου. Ο λαός της Πάτρας έχει δώσει στο παρελθόν μαζικούς και νικηφόρους αγώνες για να απομακρυνθούν τα πυρηνικά όπλα από το κατώφλι του. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αντιδράσουν άμεσα. Απαιτούμε να σταματήσουν οι Νατοϊκοί σχεδιασμοί για τον τόπο μας. Να αποσυρθούν άμεσα τα σχέδια για εγκατάσταση πυρηνικών, να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας σε πολέμους. Να κλείσουν άμεσα όλες οι βάσεις του θανάτου που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς αυτούς. Να αποσυρθεί η χώρα από τις συμφωνίες με Κύπρο, Ισραήλ και Αίγυπτο.

Συντονιζόμαστε με άλλες δυνάμεις, πρωτοβουλίες, κινήματα και αγωνιστές για το σταμάτημα αυτών των σχεδιασμών, με δυνάμεις που στέκονται αλληλέγγυες σε πρόσφυγες που δημιουργούν οι πόλεμοι των Ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Καλούμε σε

Κινητοποίηση τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη στο κέντρο της Πάτρας, στις 18.30 στην πλ. Γεωργίου

Κινητοποίηση την Κυριακή 12 Νοέμβρη στον Άραξο, στις 11.00 στον Άραξο, με προσυγκέντρωση στις 09.30 στην πλ. Τριών Συμμάχων.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ