Χάντμπολ: Ήττα με παράπονα για διατησία και γραμματεία του αγώνα Ακαδημία των Σπορ - Ιωνικός

Τι καταγγέλλει η πατρινή ομάδα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Με ήττα γύρισε στην Πάτρα η Ακαδημία των Σπορ έχοντας όμως πολλά παράπονα  από την γραμματεία του αγώνα και από την διαιτησία κυρίως του κ. Τσάκωνα. Σε έναν αγώνα που σχεδόν κυλούσε γκολ – γκολ η γραμματεία δώρισε ένα γκολ στους γηπεδούχους με την λήξη του α΄ ημιχρόνου στους γηπεδούχους (δεν ήχησε η κόρνα της λήξεως).

Επίσης   χρειάστηκε στο 47΄ λεπτό του αγώνα  (η διαφορά ήταν 25-22), ο διαιτητής Τσάκωνας άφησε για έξι λεπτά την ομάδα της Πάτρας να παίζει με δύο παίκτες λιγότερους, όπου ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε και πήρε την διαφορά ασφαλείας που την κράτησε έως το τέλος της λήξεως του αγώνα. 

ΑΚΑΔΗΜΙΑ : (Ι. Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Διάφας, Γαλάντες, Παναγιωταρόπουλος 2, Μαρκάτος 2, Παπαδόπουλος, Παπαγιαννόπουλος 6, Γεωργίου 3, Λύγκας 1, Τόμοβιτς 5, Μάρκοβιτς 3,Χαραλαμπάκης, Κωνσταντινίδης 2, Παπαλέξης, Τσάμης, Βύρλος 2.

Ο έφορος της Ακαδημίας των σπορ Πάτρας Κώστας Διαμαντόπουλος δηλώνει για τον αγώνα:

< κάνουμε μία προσπάθεια ως περιφερειακή ομάδα για να κρατήσουμε το άθλημα στην περιφέρεια σε μεγάλο επίπεδο. Σήμερα σεβαστήκαμε  τον αντίπαλο και  την ιστορία του στον χώρο, αλλά θέλουμε τον ίδιο σεβασμό να εισπράττουμε από όλους τους συντελεστές του αγώνα. Ευχαριστούμε τονΙωνικό Ν. Φ. για τη φιλοξενία >.

Πεντάλεπτα: 3-0, 5-3, 7-5, 9-7, 11-10, 16-13 (ημ), 19-15, 21-19, 24-20, 26-22, 29-25, 31-25 (τελ.)
Διαιτητές: Τσάκωνας, Ανταλής. Δίλεπτες: 7/7. Κόκκινες: Παναγιωταρόπουλος (3η δίλεπτη). Πέναλτι: 2/3, 3/5

Διαβάστε επίσης